kawan saya

Saturday, January 28, 2012

blog aku bertukar nama dan akan bertukar wajah....

salam semua ahhaha sehat.. ape mcm gong xi fa cai best x?? aku xbest coz cuti sekjp sgt xsempat nk mancing udang galah hahaha..
ok now blog aku dh bertukar nama n akan bertukar wajah kenapa?? SUKA HATI LAH KAN hahah
ok name blog aku sekarang ialah kukukakikusukahatiakulah  senangkan nak sebut n nak ingt ok.. harap pasni kowng akan enjoy ok.. k chow.. salam mengantuk penat bru balik dri tgk wayang cter BUJANG TERLAJAK memang best yang xbestnye 4JAM aku tnggu KTM siot je.. ada pokok patah kah stesen BATANG BESAR EH SILAP BATANG BENAR ehhee... ok2 pape jmpe lg chow salam nyte

No comments:

Post a Comment

ahakssssss.. komen guna lah bahasa yg elok2 tau wlpn aku termencarut ok.. hahha